Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Θερμοιλ: Πετρέλαιο Κίνησης

Η ΘΕΡΜΟΙΛ, εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια. Με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό και την εξαίρετη τεχνογνωσία της κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα του ονόματός  της. Η φιλοσοφία της ΘΕΡΜΟΙΛ διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της. Η στρατηγική της ΘΕΡΜΟΙΛ αφορά στην δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών, που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πλήρεις υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ έχει δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα franchise, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της δικαιόχρησης και παραχωρείται προς χρήση και εκμετάλλευση στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους συνεργάτες – franchisees που πληρούν τις προδιαγραφές του συστήματος.

Η μέθοδος franchising χαρακτηρίζεται από το γνώρισμα της επίτευξης αποτελεσμάτων κοινής ωφέλειας και για τα δύο συνεργαζόμενα μέρη, το οποίο αποτελεί και πρότυπο, πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία της μητρικής εταιρείας με τις μονάδες δικαιόχρησης. Αυτό σημαίνει οι συνεργάτες της ΘΕΡΜΟΙΛ λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι τυποποιημένες, κωδικοποιημένες και στην πράξη, μέσω πιλοτικών μονάδων, δοκιμασμένες.Πηγή: http://thermoil.gr/


Νέα για τη θερμοιλ
Τη στρατηγική της συνεργασία με τους ομίλους ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και ELPEDISON στους τομείς καυσίμων, φυσικού αερίου, υγραερίου και ενέργειας ανακοίνωσε ο όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ κατά τη διάρκεια της ετήσιας ημερίδας μάρκετινγκ και πωλήσεων.
Τη στρατηγική της συνεργασία με τους ομίλους ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και ELPEDISON στους τομείς καυσίμων, φυσικού αερίου, υγραερίου και ενέργειας ανακοίνωσε ο όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ κατά τη διάρκεια της ετήσιας ημερίδας μάρκετινγκ και πωλήσεων.
Στην ημερίδα έγινε απολογισμός της περιόδου 2014-2015 και τέθηκαν οι νέοι αναπτυξιακοί στόχοι για την οικονομική περίοδο 2015-2016.
Ο όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ ανταποκρινόμενος στις προκλήσεις των καιρών, ανακοίνωσε:
– Τη στρατηγική συνεργασία με τους ομίλους ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ , ELPEDISON στους τομείς καυσίμων, φυσικού αερίου, υγραερίου και ενέργειας.
– Τις νέες υπηρεσίες της Υγειονομικής:
— Την έκδοση πιστοποιητικών για επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ελλάδα και
— Το πρόγραμμα μεγάλων εταιρικών πελατών
– Τη λειτουργία σε μια έκταση 4 στρεμμάτων, του πρότυπου Ενεργειακού Κέντρου Αθηνών στον Ταύρο. Θα καλύπτει ενεργειακά επιχειρήσεις, κατοικίες και αυτοκινητιστές με υπηρεσίες:
— Ανεφοδιασμού πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης σε οικονομικές τιμές
— Καυσίμων, λαδιών και πλυντηρίου για οχήματα
— Tου πρώτου σταθμού φυσικού αερίου (CNG) για οχήματα και ανεφοδιασμού με υγραέριο (LPG)
— Συνεργείου μετατροπής Οχημάτων από βενζίνη σε υγραέριο και από diesel σε φυσικό αέριο.
Θα διαθέτει επίσης καυσόξυλα, πυροσβεστήρες, φιάλες υγραερίου. Στον χώρο επίσης, θα λειτουργεί café-restaurant της αλυσίδας Τάκα-τάκα, μίνι μάρκετ και μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών ATM.
– Την δημιουργία δικτύου συνεργατών της ΘΕΡΜΟΙΛ εκτός Αττικής. Στα πλαίσια αυτά ήδη έχει ξεκινήσει αναζήτηση και επιλογή συνεργατών – franchisees οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες της ΘΕΡΜΟΙΛ σε κάθε νομό.
– Την δημιουργία του Ενεργειακού Κέντρου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με ΕΛΠΕ και ΒP.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ, εταιρεία πετρελαίων και παροχής υπηρεσιών κτιρίων, δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά για περισσότερο από 30 χρόνια. Με κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα την τεράστια εμπειρία της, το αξιόπιστο στελεχιακό και επιστημονικό προσωπικό και την εξαίρετη τεχνογνωσία της κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά, όσον αφορά στην αναγνωρισιμότητα του ονόματός  της. Η φιλοσοφία της ΘΕΡΜΟΙΛ διέπεται από την αρχή της απόλυτης εξυπηρέτησης των πελατών της και της πλήρους υποστήριξης προς τους συνεργάτες της. Η στρατηγική της ΘΕΡΜΟΙΛ αφορά στην δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου συνεργατών, που παρέχει στο καταναλωτικό κοινό (ιδιώτες και επιχειρήσεις) πλήρεις υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς με άριστη εξυπηρέτηση και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Θερμοιλ: Σύστημα franchiseΗ ΘΕΡΜΟΙΛ έχει δημιουργήσει ένα πλήρες σύστημα franchise, το οποίο αποτελεί το αντικείμενο της δικαιόχρησης και παραχωρείται προς χρήση και εκμετάλλευση στους ενδιαφερόμενους υποψηφίους συνεργάτες – franchisees που πληρούν τις προδιαγραφές του συστήματος.
Η μέθοδος franchising χαρακτηρίζεται από το γνώρισμα της επίτευξης αποτελεσμάτων κοινής ωφέλειας και για τα δύο συνεργαζόμενα μέρη, το οποίο αποτελεί και πρότυπο, πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεργασία της μητρικής εταιρείας με τις μονάδες δικαιόχρησης. Αυτό σημαίνει οι συνεργάτες της ΘΕΡΜΟΙΛ λαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες, οι οποίες είναι τυποποιημένες, κωδικοποιημένες και στην πράξη, μέσω πιλοτικών μονάδων, δοκιμασμένες.


Στην Έκθεση Κατοικίας η ΘΕΡΜΟΙΛΜε τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ομίλου ΘΕΡΜΟΙΛ στην έκθεση κατοικίας- helexpo Μαρούσι 10- 18 ΟΚΤ 2015.

Πάνω από 15.000 επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΘΕΡΜΟΙΛ και εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει ο όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ στον χώρο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ, ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ στην καλύτερη ποιότητα και ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ της αγοράς.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για το ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ GAZOIL στον ΤΑΥΡΟ , όπου παρέχονται όλα τα καύσιμα, υγραέριο και φυσικό αέριο. Επίσης εκεί υπάρχει πλυντήριο αυτοκινήτων και εστιατόριο που θα λειτουργεί όλο το 24 ωρο.

 Σύμφωνα με την Γεν. Δ/ντρια κα Σκουρλή «παρά την κρίση το κοινό επιστρέφει στη θαλπωρή της κεντρικής θέρμανσης». Φαίνεται επίσης ότι μετά από 2 χρόνια οι καταναλωτές εγκαταλείπουν τις ανθυγιεινές προτάσεις καύσεως ,βλαπτικές για το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία. Αντιθέτως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για οικονομικώς προσιτά και γνήσια καύσιμα, δεδομένου ότι φέτος το πετρέλαιο είναι κατά 25% φθηνότερο.

Χαρακτηριστικά, όπως σημείωσε η κα Σκουρλή, οι συντηρήσεις καυστήρων που διενήργησε τον Σεπτέμβριο η Θερμόιλ, αυξήθηκαν κατά 28%, ενδεικτικό της πρόθεσης των καταναλωτών. Δήλωσε επίσης, ότι καθημερινά στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας με αριθμό 18136 τηλεφωνούν δεκάδες πελάτες για να πληροφορηθούν την τιμή διάθεσης και να παραγγείλουν καύσιμα.

‘’Η συμμετοχή στον διαγωνισμό για 3 υπερτυχερούς που κέρδισαν από 500 λτ πετρέλαιο θέρμανσης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και χιλιάδες επισκέπτες μας έδωσαν συγχαρητήρια για αυτήν την πρωτοβουλία στις δύσκολες εποχές που περνάμε σαν κοινωνία’’
 δήλωσε ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ –ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η κλήρωση έγινε την ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΟΚΤ. στον ‘’αέρα’’ από το ΡΑΔΙΟ DERTI  που ήταν ο χορηγός επικοινωνίας στις 15.00 από την παραγωγό του σταθμού κα ΑΓΓΕΛΙΝΗ και παρουσία του κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΕΡΜΟΙΛ.

ΟΙ 3 υπερτυχεροί ήταν 1) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ –ΑΘΗΝΑ, 2) ΚΑΤΟΥΠΑ ΕΛΕΝΗ –ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 3) ΤΕΡΝΕΖΗ ΑΦΡΟΥΛΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

Πολλοί επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον και για την ανάπτυξη μέσω franchise που σκοπεύει να κάνει η ΘΕΡΜΟΙΛ σε 40 νομούς σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Σήμερα υπάρχει δυναμική παρουσία σε ΑΘΗΝΑ, ΠΑΤΡΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΚΟΡΩΠΙ & ΣΎΝΤΟΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ΄.
O όμιλος ΘΕΡΜΟΙΛ έχει στρατηγική συμμαχία με ΕΛΠΕ, ΔΕΠΑ, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ELPEDISON, ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.


Το franchise της ΘΕΡΜΟΙΛ καινοτομεί και αλλάζει τον κλάδο της ενέργειαςΗ ΘΕΡΜΟΙΛ παρουσιάζει την πλέον καινοτόμα και αποδοτική επιχειρηματική κίνηση στον κλάδο της ενέργειας και των υπηρεσιών κτηρίου, διαθέτοντας εξαίρετη αναγνωρισιμότητα του brand, μοναδικές στρατηγικές συνεργασίες, άριστες υποδομές, πλήρη υποστήριξη, απευθυνόμενη σε συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, που θα διαθέτουν πλήρη γκάμα προϊόντων (βενζίνη, πετρέλαιο, υγραέριο, φυσικό αέριο, απολυμάνσεις κ.λπ.) τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις και σε πρατήρια.

Από το 1983 μέχρι σήμερα, η ΘΕΡΜΟΙΛ κατέχει την η 1η θέση αναγνωρισιμότητας στην αγορά, απαντώντας στο 5ψήφιο 18136, επτά ημέρες την εβδομάδα. Πλέον, η διοίκηση του ομίλου αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός από Αθήνα, Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, σε κάθε νομό της Ελλάδας με το Σύστημα Franchise.


Σκοπός της ΘΕΡΜΟΙΛ είναι να επιλέξει ικανούς και φιλόδοξους συνεργάτες – franchisees, που θα τους εμπιστευτεί την εκπροσώπηση όλων των εταιρειών του Ομίλου, παρέχοντας σε αυτούς το brand name, το 5ψήφιο 18136 για τον νομό και δύο τηλέφωνα Free Phone, ομάδα επιστημόνων (γεωπόνους, χημικούς μηχανικούς, υγιεινολόγους), οι οποίοι θα υπογράφουν για τις εφαρμογές σε κάθε νομό, τεχνογνωσία marketing και πανελλήνια διαφήμιση, έντυπη και τηλεοπτική, συνεχής υποστήριξη και επιθεώρηση από στελέχη της κεντρικής εταιρείας.


Η ΘΕΡΜΟΙΛ προσφέρει δωρεάν την εφημερίδα «Τα Νέα Του Διαχειριστή»Η ΘΕΡΜΟΙΛ προσφέρει δωρεάν την εφημερίδα «Τα Νέα Του Διαχειριστή» σε όλο το καταναλωτικό κοινό και ιδιαιτέρως στους διαχειριστές κτιρίων με σκοπό την ενημέρωσή τους στα φλέγοντα ζητήματα της πολυκατοικίας, όπως η επιστροφή φόρου στο επίδομα θέρμανσης και η ασφάλεια κτιρίων, γνωστοποιώντας τους τις καινούριες εξελίξεις πάνω στη νομοθεσία που τα διέπει.


Θερμοιλ: Καθαρισμός Δεξαμενής
Πρέπει να γίνεται κάθε δυο (2) χρόνια, γιατί υπάρχουν τα κατάλοιπα (υγρασία θειάφι – χώμα κτλ.), που κατακάθονται στον πυθμένα της δεξαμενής και προκαλούν:


 • Προβλήματα στην λειτουργία του καυστήρα
 •  Οξείδωση & διάβρωση της λαμαρίνας με άμεση συνέπεια το τρύπημα της δεξαμενής.


Λόγοι που καθαρίζουμε την δεξαμενή
 Η δεξαμενή πρέπει να καθαρίζεται κάθε δυο (2) χρόνια, προκειμένου να απομακρύνονται τα κατάλοιπα (λάσπη) που κάθεται λόγω του ειδικού βάρους στον πυθμένα της, διότι αν δεν απομακρυνθούν δημιουργούν συνθήκες διάβρωσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να σκουριάσει και να αναγκαστούμε να προβούμε σε αλλαγή.

Πώς γίνεται ο καθαρισμός της δεξαμενής

Έρχεται το βυτίο, το οποίο έχει δυο μάνικες. Με την μία αντλεί το πετρέλαιο που έχει μέσα. Αδειάζει την δεξαμενή, μπαίνει άνθρωπος μέσα από την ανθρωποθυρίδα, την καθαρίζει από τα κατάλοιπα του πετρελαίου, τοποθετεί – αν αυτό κριθεί απαραίτητο – ένα ειδικό υλικό στις ραφές της ηλεκτροσυγκόλλησης, ώστε να σφραγισθούν τυχόν πόροι σε αυτές και αφού γίνει το απαραίτητο φιλτράρισμα στο πετρέλαιο, τοποθετείται ξανά, καθαρό πλέον, στην δεξαμενή.


Θερμοιλ:Καθαρισμός ΑποχέτευσηςΟι μηνιαίες συντηρήσεις των αποχετεύσεων αφορούν στα φρεάτια ακαθάρτων και κυρίως στο κεντρικό φρεάτιο, στα οποία πρέπει να γίνεται μηνιαία επιθεώρηση.

Κάθε μήνα περνάει το συνεργείο σε μη προκαθορισμένο ραντεβού και κόβει απόδειξη επίσκεψης, με την οποία η πολυκατοικία καλύπτεται για όλο τον μήνα σε οποιοδήποτε πρόβλημα απόφραξης δημιουργηθεί. Η συντήρηση αποχέτευσης (είτε πρόκειται για μηνιαία είτε για προληπτική εφαρμογή), αφορά στα φρεάτια του οριζόντιου δικτύου.

Φυσικά, η συντήρηση έχει νόημα όταν γίνεται για να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τα κανονικά δίκτυα αποχετεύσεων και όχι των ήδη κατεστραμμένων ή προβληματικών γενικά δικτύων αποχέτευσης.

Θερμοιλ:Συντήρηση Καυστήρα


Προγραμματίζουμε την Συντήρηση του καυστήρα, αμέσως μόλις τελειώσει η περίοδος του πετρελαίου, διότι είναι νωπά τα κατάλοιπα της καύσης και απομακρύνονται εύκολα.

Δεν πρέπει να αφήνονται τα κατάλοιπα το καλοκαίρι, γιατί σκληραίνουν και δεν απομακρύνονται εύκολα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν συνθήκες για διάβρωση και τρύπημα του λέβητα.

Οι Αδειούχοι τεχνίτες της ΘΕΡΜΟΙΛ υπογράφουν με τον αριθμό αδείας τους, εξασφαλίζοντας ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στο ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!

Αν προκύψουν τεχνικές εργασίες είναι πολύ εύκολο – εφόσον πραγματοποιηθεί η συντήρηση την άνοιξη –  έγκαιρα να τις προγραμματίσετε να γίνουν το καλοκαίρι.

Θα μπορέσετε να εξετάσετε με άνεση τις προτάσεις για βελτίωση της Ασφάλειας του λεβητοστασίου σας, καθώς τις προτάσεις βελτίωσης της Οικονομίας της κατανάλωσης του πετρελαίου.

Το κόστος των εργασιών αυτών θα αποσβεστεί με την οικονομία που θα πετύχουμε λόγω των σωστών ρυθμίσεων.

Το φύλλο ΠΕΡΠΑ είναι υποχρεωτικό με Υπουργική Απόφαση, άρα κατά προέκταση και η συντήρηση του καυστήρα.

Στο πακέτο της συντήρησης του καυστήρα περιλαμβάνονται οι εξής εργασίες:

Καθαρισμός λέβητα
Καθαρισμός και συντήρηση του καυστήρα
Ρύθμιση του καυστήρα για την σωστή λειτουργία του, εξασφαλίζοντας οικονομία καυσίμου και την μικρότερη δυνατή εκπομπή καυσαερίων
Έλεγχος της λειτουργίας του ηλεκτρονικού αυτοματισμού
Έλεγχος και λίπανση του κυκλοφορητή (αν και εφόσον χρειαστεί)
Έλεγχος διαρροής καυσαερίων.
Έλεγχος για την ομαλή λειτουργία του όλου συστήματος
Έκδοση πιστοποιητικού ΠΕΡΠΑ (Πιστοποιητικό οικονομικής απόδοσης και μη ρύπανσης του περιβάλλοντος.

Η ΘΕΡΜΟΙΛ είναι υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του καυστήρα σας και σας παρέχει εγγύηση για όλη την σαιζόν και μέχρι την 31 Δεκεμβρίου χωρίς επιβάρυνση για την εργασία που σας έχουμε προσφέρει.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων (ΥΠΕΧΩΔΕ) επιβάλλει την συντήρηση του καυστήρα, όπως και την ύπαρξη του πιστοποιητικού καλής λειτουργίας. Σε περίπτωση ελέγχου από τα ειδικά συνεργεία του ΥΠΕΧΩΔΕ, όσοι διαχειριστές δεν είναι εφοδιασμένοι με το φύλλο ελέγχου ΠΕΡΠΑ τιμωρούνται άμεσα με πρόστιμο τόσο οι ίδιοι, όσο και οι πολυκατοικίες τους.


Το βέβαιο είναι ότι το κόστος των εργασιών αυτών θα αποσβεσθεί με την οικονομία που επιτυγχάνουμε στην κατανάλωση πετρελαίου λόγω της καλής λειτουργίας του καυστήρα και του λέβητα έχοντας επιπλέον εξασφαλίσει την ασφάλειά σας.

37 σχόλια:

 1. Εξαιρετική εταιρεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εξαιρετικοί επαγγελματίες και παράδοση πετρελαίου στην ώρα του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άριστη εξυπηρέτηση!!!1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με εξυπηρετούν άριστα εδώ και 8 χρόνια!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παραγγείλαμε Πετρέλαιο στις 14/11 και 15 μας το έφεραν στην πολυκατοικία μας όσο είχαμε συμφωνήσει ούτε ml λιγότερο. Πραγματικοί επαγγελματίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. αγόρασα πετρέλαιο εχτές το πρωί και μου το έφεραν σε 3 ώρες!!!!

   Διαγραφή
 7. Εγώ θα πάρω άυριο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η θερμοιλ είναι εγγυηση!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. εγώ μόλις βρω χρηματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. υπάρχει όριο για minimum παραγγελία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πολύ καλοί επαγγελματίες και οι παραδόσεις στην ώρα τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. εγώ τους πήρα σήμερα!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. φίλε τους έχω σαν προμηθευτές εδώ και 4 χρόνια...εξαιρετικοί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. στελνουν και χαλκίδα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Εξαιρετικοί! Και οι υπηρεσίες διαχείρησης που παρέχουν πολύ καλές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Τους εμπιστευόμαστε εδώ και 3 χρόνια για πετρέλαιο και διαχείρηση και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και εμείς ειναι εξαιρετικοι επαγγελματιες

   Διαγραφή
 17. Μπορουμε να προπαραγγειλουμε πετρελαιο? Γιατί το επιδομα θερμανσης μαλλον θα δοθει το καλοκαιρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν γνωριζω φιλε, καλεσε στο 18136 και κανε μια ερωτηση απαντανε αμεσως.

   Διαγραφή